CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, August 4, 2012

Mimpi Encik Rizal

ni nak cite pasal mimpi encik rizal.. :p
nak dijadikan cite, 2ari lepas kami ade "ribut" ckt..
lama jgk, melarat smpai tgh ari smlm.. huhu..
x pernah ribut lama2 cmni.. 1st time kot.. hoho.. 

trjadinya sbb mmg slah aku.. huhu..
xnak dgr ckp, encik rizal dh bnyk kali pesan..
jgn tido pas asar, aku buat jgk.. huhu.. 
trlajak tido smpai maghrib.. hoho..
satu malam duk pujuk encik comot,
tp x jalan plak pujuk aku tu.. hahaha...
nasib laaa.. :p
tup2 pastu aku plak yg majukk. 

pas kami dh brbaik tu, encik rizal cite..
pagi tu kt opis die trlelap jap kt meja.. *ngtk sgtla tu.
die mimpi dtg uma aku n jmpa mak ayah.. 
dlm mimpi tu, mak ayah aku pesan kat die,
suh jaga aku baik2, jgn gaduh2 sgt..haha..
dgr je cite 2 aku trus gelak, siyes lawak giler..
mak ayah mcm tau2 je kami gaduh time 2..
encik rizal dh kena warning.. hihihi..

ok encik rizal, pasni xmo gaduh lama2 lagi tau.. huhu..
tp siyes, sweet je rasa mimpi tuu.. hihi.. :p
smlm encik rizal wt status pasal mimpi tu..


3 0 macam macam bunyi:

Ryzal

hahaha.. xleh nk gaduh lama2 camtu dah..xpasal2 kena warning lg nnti :p

Leeya

@Ryzal
hahaha... berani la nk gaduh lama2 lg pasni.. x tau la ayah warning ape plak.. haha... :p

Kholidil Amin

Nice Blog...!!!
Kunjungi Blog Saya Di
http://cholidilamin.blogspot.com

RIZAL & LEEYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers