CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 16, 2011

~Surat Utk Future BF~

Ok, oleh krana sume org nk tulis surat
utk future hubby n bf kt blog,
maka dgn ini, aku pn tringin gak nk tlis surat.. ngeh2.
Wlupn skrg x berminat nk ade bf,
So, surat ni saje utk suke2.. ^___^

1. Of course la kamu kne syg aku.. :P
2. Kamu juga wajib cintakn aku.. :)
3. Kamu mstila patuh pd agama (wajib, ok!)
4. Kamu mstila lbh baik n rajin dr aku..(demand plak)
5. Kamu msti siyes kapel ngan aku.. (yg ni pnting)
6. Kamu msti seorg yg comey (ok,yg ni tpu)
7. Kamu mesti trima aku seadanya..
8. Kamu mesti kne sbr lyn mulut aku yg bising nih.. :P
9. Kamu mesti kne sbr klu aku lbh fokus kt blog n fb lbh dr kamu.. :)
(sbb aku mmg kaki on9)
10. Kamu mesti org yg bole bimbing aku yg x bape nk bgus ni..
11. Time bufday aku, x perlu nk bg adiah pn. ckup skdr kamu jd org 1st wish.
12. Kamu mstila ingt anniversary kite..
13. Kamu mesti kne sempoi (x perlu tacing2 stiap mase)
14. Kamu kne trima klu kdg2 aku ter over romantik.. (trlebih sudah)
15. Kamu mestila seorg yg matang n bukan kebudak2kan tp kdg2 xpe. (perlu, ok)

Sape sggup jd bf aku?? muahahaha..
Ok, klu kamu bole jd bf mcm d atas,
confirm aku syg lbh kt kamu.. ^____^
Tp maaf, wat mse skrg borang lum kuar.. :P

14 0 macam macam bunyi:

chocolate_cupcake

bnyk btol syrt! hehehehe

Leeya

haha.. mesti!klu sggup nk jd bf sy...muehehe.. sbb sy tahu, msti xde yg sggup.. ngeh3.. ^___^ kamu sggup?? haha..

chocolate_cupcake

sye bkn llk... tentulah trsgt xsnggop! hahahaa

Leeya

fuhhh..nasib baik kamu x sggup..
klu x, akak dh xnk g bilik kamu pasni.. muahaha..

Ainnur Afiffah :)

hehe ,mcm best je buat surat camgini kan .hakhak

Leeya

ngeh ngeh.. mmmg beshh.. lg pnjg lg beshh.. ^_____^

amalynna

nanti kua borg..gtaw ye..
sy rasa b'minat nk jd bf kamo...
haha..wakaka

Leeya

baik!! haha..
waahhh kamu.. dh tatott caye dgr..
x brani nk g bilik kamu lg lpas ni.. nnti kamu mcm2 kt caye.. muahaha..^___^

faiz

byk btol syarat...alamatnye andartu la jadinye...heheh

Leeya

hahaha... xpe,nnti msti ade putera idaman masuk minang.. muehehe.. :P

AL-QASSAM

banyak tol syarat.. apa2 terbaik dari kebun rambutan(^-^)

Leeya

2 ckt je..ade lg bnyk la..muehehe..

btw, ade gurl name NURUL tnye sy psl awk.. secret admire awk kot.. ngeh ngeh..

afzan

jangan kata 17 syarat. beberapa syarat pun si dia sanggup!
aku, dia & lensa

Leeya

klu die ikhlas, mesti die sggup..
ngeeeee..^____^

RIZAL & LEEYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers